2011. július 25., hétfő

Rattan asztal és 2 szék fekete

Fekete rattan szék, asztal és 2:
Eladó egy tábla csoport, amely egy asztal és két szék, egy helytakarékos, mert a székek, hogy bármilyen további hely, de lehet tolni teljesen az asztal alatt, lásd a képeket:


1. táblázat
Anyag: Rattan
Szín: fekete - világoskék öltés
Feltétel: a jelek használat (rattan nagyon érzékeny, és lehetővé teszi a használatát tisztítás nem zárja ki, hogy a kisebb szálkát ugrás) => lásd a második legnagyobb bump Fénykép
Méretek inch-ben: szélesség 100cm, mélység 52cm, magasság 72cm


2 szék
nagyon helytakarékos, mivel a székek bármilyen további hely, de lehet tolni teljesen az asztal alatt
Anyag: Rattan
Szín: fekete - világoskék öltés
Állapot: jó, mint az új
Méretek inch-ben: szélesség 45cm, mélység 52cm, magasság 68cm

Pickup (hétvégén 9:00-18:00 hétköznap 18:00-tól óra vagy óra) után 1 héten belül a vásárlás napjától. Mivel a méretek a bútorok ez egy szállítási kizárt.

Kérdéseivel kérjük, küldjön egy e-mailt! Lehetőséget egy igazi gyöngyszem kedvező áron!

Ez egy privát eladás. Mivel egy darab eset garancia, javítás, csökkentésére, és a javítás vagy csere, vagy vissza nem kizárt megegyezés szerint. A leírás hozta létre nekem jóhiszeműen. A fényképek eredeti fotókat, és kötelező az én elem leírását. Mi Nemdohányzó!

Ez egy privát eladás. Mivel ez egy egyedi darab, biztosítása a helyzet, hogy a fejlesztések, csökkentése és a javítás vagy csere, vagy vissza nem kizárt megegyezés szerint. A leírás hozta létre nekem jóhiszeműen. A képek eredeti fotók hitelesek, és tartozik a termék leírása. Mi füst!
Ár: 30 EUR