2011. június 16., csütörtök

Vorwerk - Thermomix TM31 - beleértve a táska és 2 könyvet

Vorwerk - Thermomix TM31 - beleértve a táska és 2 könyvet:
Keverék
Példa: Smoothie

A megfelelő keverék: Egészséges turmixokat és koktélokat - a Thermomix a játék. Egy kis tipp: Tegyük a gyümölcsöt a turmix, mielőtt az 1 és 2 óra a fagyasztóban! A frissítő ital jég nélkül.
A videó


Steam főzés
Példa: hal, zöldségek és burgonya

A Dampfgaraufsatz a Varoma polc az egészséges étrend és a kalória-tudatos, és a készítmény teljes étkezés. Burgonya sütési helyezze, a Varoma zöldség és hal vagy hús a polcokon a Varomas adni.
A videó


Főzés
Példa: paradicsomleves

Hírek a konyhájába: a helyes utat, hogy készítsen gyorsan, néhány friss alapanyagokból, finom krémlevesek, hogy meg tudod oldani a végén pürét újra. Az óramutató járásával ellentétes forgása Thermomix a legmegfelelőbb előállítására zöldségleves körettel, vagy darabos -, mert az összetevők nem aprított. Egészséges és kész szolgálni a Mixtopf.
A videó


Gyúr
Például, élesztő

Szakmailag, mint a pékek: tökéletes tészta, kenyér, sütemények, torták, sütemények és még sok más. Még nehéz élesztős tészta és kenyér van az Thermomix gyors és zökkenőmentes. Köszönhetően a speciális Teigstufe. Ez utánozza a Thermomix, az úgynevezett "sétáló": a tészta az intervallum (váltakozó bal-és jobbkezes) gyúrt, így emelkedik tökéletesen.
A videó


Szelet
Példa: hagyma

A Thermomix szelet hagyma, dió vagy gyógynövények, darált hús, rácsok sárgarépa és a burgonya, friss dörzsöli burgonya palacsinta - gyorsan és gyakorlatilag egyetlen eszköz. A sebesség akkor elég egyszerű durva vagy finom a hozzávalókat kell apróra.
A videó


Keverjük össze
Példa: rizs puding

Mondjon búcsút a fakanalak: még főzés közben is köszönhető, hogy a Thermomix, az élelmiszer automatikusan. Semmi sem ég, sem overcook. Így koncentrálni más dolog, hogy (a példák
Ár: 850 EUR VB